Nieuws


Ontdek de laatste updates en nieuws van Garagebox Pijnacker-Nootdorp op onze nieuwssectie. Hier presenteren we belangrijke aankondigingen, bedrijfsontwikkelingen en promoties in overzichtelijke nieuwskaartjes. Van nieuwe garageboxen tot verbeterde beveiliging en speciale aanbiedingen, we houden u op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen. Duik in de wereld van opslagoplossingen en blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de industrie.

Meer dan opslag alleen!


Gepubliceerd: 20-09-2016

Garagebox Pijnacker-Nootdorp bestaat uit 70 garageboxen die te huur zijn. De boxen kunnen worden gebruikt als hobbyruimte, opslagruimte, magazijn, bedrijfsruimte en klusruimte. Alles is op wens van de huurder in te richten. Garagebox Pijnacker-Nootdorp is gevestigd op Bedrijventerrein “De Boezem”

Lees meer

We zijn begonnen!


Gepubliceerd: 12-09-2016

We zijn sinds vandaag bezig met de bouw van Garagebox Pijnacker-Nootdorp. De graafmachines doen hun werk en de 1ste deel van de heipalen wordt geslagen. De eerste paal is geslagen door mijn vader Henk van Wijk.

Lees meer

In de Pocket!


Gepubliceerd: 01-07-2016

Eindelijk is het zover de vergunning is in de pocket. Dat betekent dat wij een officieel akkoord hebben om te bouwen. Garagebox Pijnacker-Nootdorp is ontstaan, omdat er veel vraag is van huidige maar ook nieuwe huurders naar kleinere opslagruimtes.

Lees meer

Aanvraag vergunning


Gepubliceerd: 24-04-2016

De eerste stappen zijn een feit. Alle papieren zijn onderweg en de vergunning aanvraag is de deur uit. Garagebox Pijnacker-Nootdorp heeft zijn voeten in de aarde gezet en komt een stapje dichterbij. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Lees meer

Feestelijke Opening


Gepubliceerd: 27-03-2017

Afgelopen zondag 5 maart hebben wij onze garageboxencomplex feestelijk geopend en dit was gelijktijdig ook de eerste open dag. Het was een succesvolle dag door de grote opkomst van nieuwe huurders en geïnteresseerden.

Lees meer